radiant health inrared sauna

Radiant Health Infrared Sauna

Här titta vi lite närmare på den smidiga och flyttbara infrabastun Radiant Health Infrared Sauna.

Radiant Health Infrared Sauna™ är lätt att använda och transportera. Den är även mycket lätt att använda, då den endast väger 5,5 kg, så du kan enkelt ta den med dig vart du än går.

Det här är en bra bastu till väldigt bra prislapp om du vill ha en bastu som värms upp snabbt till 55-60 grader på 10 minuter, och som inte använder mycket ström. Den monteras och packas ihop på bara en minut och tar väldigt lite plats.


Det infraröda ljuset värmer din kropp direkt, vilket får dig att svettas. Svetten avgiftar din kropp och hjälper till att lindra stress.

Den värms upp snabbt och förbrukar inte mycket ström. Den kan placeras var som helst i hemmet - allt du behöver är ett eluttag. Stolen ingår i paketet. Sätt dig i bastun och andas in normal rumstemperatur.

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Den bästa produkten jag har investerat i. Sedan jag köpte den till mina väninnor har jag inte haft några förkylningssår 😉

Bastun innehåller värmeelement som utstrålar infraröd värme

Denna typ av värme kan tränga in i huden och få kroppen att svettas. Svettning är ett sätt för kroppen att driva ut gifter.

Det är sant - infraröd värme tränger djupare in i huden än traditionella värmemetoder och ger en mer intensiv och avslappnande värme.

Infraröd värmebehandling är en behandlingsform som använder infraröd strålning för att värma upp föremål. När denna strålning träffar ett föremål får det föremålet att avge energi i form av värme. Denna typ av värmebehandling kan användas för att behandla en rad olika medicinska tillstånd, bland annat kronisk smärta, artrit och cancer.

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Det bästa jag har gjort för mig själv på länge. Jag njuter av den halvtimme varje kväll då jag blir ordentligt uppvärmd och sover gott efteråt. Rekommenderas starkt
Packa ihop och förvara - mycket smidig vikbar infrabastu

Produktbeskrivning / bruksanvisning

 1. Packa upp bastun ur lådan och öppna bärremmen.
 2. Placera bastun på golvet och sprid ut sidoväggarna.
 3. Stäng dragkedjan från baksidan till framsidan och ställ den uppåt. Placera skummadrassen på botten.
 4. Dra ut stången närmast golvet för att spänna bastun.
 5. Placera fotmattan ovanpå skumgummimadrassen.
 6. Placera fällstolen i mitten/baksidan av golvmattan.
 7. Bastun är klar för användning. Använd en handduk på golvet, en på stolen och en runt halsen för hygien. Stäng alla öppningar.
 8. Starta bastun med hjälp av fjärrkontrollen. Tryck på ON för att slå på bastun. Tryck på knappen FOOT för att slå på/av värmen i fotmattan. (Den har 3 nivåer). Tryck på SET- och pilknapparna för att justera temperatur och tid. Bastun är inställd på 60 grader och 60 minuter.
 9. Det tar 5-10 minuter att värma upp bastun till 55-60 grader. När du har satt dig på stolen kan du använda den andra stången för att spänna bastun till brösthöjd.
 10. Rekommenderad tid är 30 minuter 3 gånger i veckan, men du kan sitta längre och oftare. Det beror på individuella behov. OBS: Kom ihåg att dricka tillräckligt med vatten före, under och efter användning.
 11. Avbryt omedelbart användningen av bastun om du känner dig ohälsosam, yr eller mycket trött. Om du har ett medicinskt tillstånd och är osäker på om du kan använda bastun bör du be din läkare om råd. Läs instruktionerna före användning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *