december 10

Infraröd tunnelbastu med kraftfullt infrarött ljus

0  comments

Denna IR bastu är en tunnelbastu som ger heltäckande värme, och den har fyra olika värmebehandlingar. Madrassen innehåller biokeramiska bollar som motverkar tungmetaller, och carbon wave system avger noll elektromagnetisk strålning.

IR bastun värmer upp kroppen på ett skonsamt sätt, med hjälp av infraröda vågor, och på ett helt ofarligt sätt. Eftersom IR bastuns värme är mer direkt, och värmer upp kroppen istället för luften, så krävs inte samma höga temperatur som i en vanlig bastu. Därför kan man också använda en IR bastu längre, vilket ger bättre resultat.

Här finns som sagt fyra olika värmebehandlingar. Foton terapi med 24 stycken fotoner, som används för att stärka skelettet och motverka muskelförtvining. PEMF, pulserande elektromagnetiskt fält, som kan reducera symptom på depression men även användas för smärtlindring i bäcken, för att öka blodcirkulationen, behandla migrän och motverka benskörhet.

fotoner

FIR (Står för Far Infra-Red) är en behandling med långvariga infraröda strålar, den infraröda värmen strålar 6-7 centimeter in i huden vilket ökar blodcirkulationen, ämnesomsättningen och det stärker även immunförsvaret. Det påverkar även positivt ytliga blodkärl, muskler, lymfa och nervsystem. Slutligen finns även IR-ljus, som effektivt behandlar värk och förbättrar lymfsystemet.

Denna effektiva IR bastu håller hög kvalitet, den är 190 centimeter lång och 80 centimeter bred samt 47 centimeter hög. Det är en perfekt IR bastu för den som vill lindra värk, minska hudbesvär, öka blodcirkulationen, förbränna kalorier, förbättra hjärt- och kärlkonditionen, förbättra immunförsvaret, få en riktigt effektiv avslappning eller ta del av någon av IR bastuns alla andra fördelar.

 • Smärtlindring och värkbehandling som exempelvis är bra för att behandla artros och fibromyalgi.
 • Hudåkommor hjälps och ömma och värkande muskler behandlas.
 • Infraröd strålning kan också tränga djupt in i muskler och leder vilket främjar syresättningen och därmed ökad blodcirkulation.
 • Förbättrar hjärtkärl kondition.
 • Kaloriförbränning.
 • Stärker immunförsvaret.
 • Avstressande och avkopplande.
 • ir bastu tunnel från Trendrehab

  Tags


  You may also like

  Radiant Health Infrared Sauna

  Radiant Health Infrared Sauna
  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked

  {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Kontakta Oss

  Namn*
  Email*
  Meddelande
  0 of 350